Praktijk voor osteopathie Jantzen nieuwe website: www.osteojantzen.nl

Met geluk is het net als met gezondheid; als je er niets van merkt, betekent dit dat het er is.De osteopaat:

 

Voorstellen:

Graag wil ik mij aan u voorstellen, ik ben Job Jantzen. De osteopaat van de praktijk voor osteopathie Leusden. Ik opende de deuren van mijn praktijk in 2004. Voor die tijd heb ik van 1987 tot 1990 het CIOS gedaan te Overveen. Daarna heb ik fysiotherapie gestudeerd aan de HVA te Amsterdam, ik studeerde af in 1994. Na twee jaar gewerkt te hebben als Fysiotherapeut ben ik met veel enthousiasme gaan studeren aan de internationale academie voor Osteopathie, waar ik in 2002 afstudeerde, met lof. Van 1994 t/m 2004 heb ik zowel in Duitsland als in Nederland als fysiotherapeut gewerkt. Op 18 juni 2004 is de praktijk voor osteopathie goedgekeurd door het Nederlands register voor osteopathie.

 

Naast vele post-opleidingen ben ik geslaagd voor de opleiding osteopathie bij baby's en kinderen. Ook heb ik een studie ayurveda en toegepaste kinesiologie gevolgd. 

 

Naast dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt, ben ik gelukkig getrouwd en ben ik trotse vader van mijn kinderen. 

Mijn hobby's zijn natuur-wandelingen, motorrijden, lezen en kikkers vangen met mijn kinderen. 

 

De osteopaat

 Job Jantzen 

De praktijk

De praktijk is gevestigd in Leusden, in de parkachtige aangelegde woonwijk Rozendaal. De prachtig groene omgeving loopt door in praktijktuin, die bestaat uit een mooie rustgevende vijver met Koi-karpers en steuren. 

Er is ruime parkeergelegendheid (gratis) voor de praktijk aanwezig (graag stapvoets rijden op het woonplein, ivm (kleine) spelende kinderen). 

In de wachtruimte staat er verse koffie (Nespresso) en thee voor u klaar, met wat lekkers.

De praktijk is een mooie grote lichte ruimte met uitzicht op de praktijk-tuin waar de prachtige vijver te bewonderen is. 

Kom je voor een behandeling en neem je kind(je) mee? Dat is geen probleem, in de praktijk is een speelhoek aanwezig met speelgoed en een tafeltje met stoeltjes om aan te puzzelen of te kleuren. 

Komt je kind(je) zelf voor een behandeling? Na de behandeling krijgt hij/zij een kleine verrassing! 

 

Behandelingskosten

Intake + behandeling 50 min . €95.-

Behandeling 50 min. €86.-

Behandeling 20 min  €50.-